dilluns, 16 de gener del 2012

Hi ha cors que bateguen al mateix ritme.

Avui he tornat a pujar a Les Agudes, com tants cops, fent el mateix camí, trepitjant petjades conegudes i, no obstant això, descobrint sempre nous matisos, paisatges, colors, racons.
Avui he tornat a pujar a Les Agudes i en arribar al cim del Turó de l’Home ens ha sorprès un immens oceà de núvols, ones d’escuma blanca solcant el cel mentre, a contrapunt, un sol càlid i amable ens besava el rostre.
Avui he tornat a pujar a Les Agudes i en arribar al seu cim, seguint petjades conegudes, descobrint nous paisatges i contemplant l’immens oceà de núvols que s’estenia als nostres peus, mentre la boira creixia i s’enlairava guanyant terreny a les clarors, allà he rebut un regal inesperat, he trobat un amic i he sentit la joia de saber que hi ha cors que bateguen a l’hora. Avui, ara, fent recompte d’aquest dia que ja es fon, només puc dir una cosa, gràcies.
Hoy he vuelto a subir a Las Agudas, como tantas veces, haciendo el mismo camino, pisando huellas conocidas y, sin embargo, descubriendo siempre nuevos matices, paisajes, colores, rincones.
Hoy he vuelto a subir a Las Agudas y al llegar a la cumbre del Turó de l'Home, nos ha sorprendido un inmenso océano de nubes, olas de espuma blanca surcando el cielo mientras, a contrapunto, un sol cálido y amable nos besaba el rostro.
Hoy he vuelto a subir a Las Agudas y al llegar a su cumbre, siguiendo huellas conocidas, descubriendo nuevos paisajes y contemplando el inmenso océano de nubes que se extendía a nuestros pies, mientras la niebla crecía y se elevaba ganando terreno a las luces, allí he recibido un regalo inesperado, he encontrado un amigo y he sentido la alegria de saber que hay corazones que laten a un mismo son. Hoy, ahora, haciendo recuento de este día que ya se funde, sólo puedo decir una cosa, gracias.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Y es que solo encontrar a alguien de ese rango ya es suficiente recompensa, bien escrito Anna

Julius Revolution ha dit...

Es de bien nacidos el ser agradecidos, y la recompensa a tu ascensión ha sido un premio realmente maravilloso. Gracias por compartirlo. Abrazos Anna.

En Roc a la Cuina ha dit...

Hola Anna, guapa tu

me ha fet molta il-lusió quan he vist que me havies visitat, quan de temps, a partir d´ara estarem en contacte

Mil petonets Susanna

ANNAFS ha dit...

Hola,

A mi el teu bloc també m' agrada molt. Tant aquest com l' altre. Sóc també una apasionada de la fotografia, i amb una altra parella d' amics anem a descobrir Catalunya mica en mica. El que passa que nosaltres anem en moto. en plan molt tanquil, i parant a cada racó per fer fotos. Molts dels llocs que veig que has visitat també hi hem anat nosaltres. Catalunya és fantàstica!

Angel ha dit...

Gracias por tu visita, mas pronto que tarde, con tu permiso, espero, asomaré uno de tus escritos a mi blog.Mil besos desde el Sur.

Gràcies per la teva visita, mes aviat que tard, amb el teu permís, espero, apuntaré un dels teus escrits al meu blog.
Mil petons des del Sud.